naar Mustang

  • marjolijn

    Eind april 2017 willen we met onze kinderen + aanhang  ( 7 pers.) naar Nepal. Wij zelf zijn er al 4 X geweest en willen deze keer via Kathmandu en Pokhara naar richting Jomsom en Kagbeni. Kan je daar met een bus komen of is hetbeter om in Pokhara een auto / busje (Of misschien een 4 wheel- drive) te huren.- met of zonder chauffeur.  Hoe is die weg? En wie  weet  of je nog steeds (en waar en wanneer )  $ 500 p.p. moet betalen. Ik weet dat dat voor Upper -Mustang zo is, Maar voor 7 personen vindt ik dat toch iets te veel. Alvast hartelijk dank voor adviezen. 

    Namasté, Marjolijn

  • willem

    Alleen voor Upper Mustang moet je die $500 voor 10 dagen betalen , voor Lower Mustang 2000Nrp p.p plus 1000Nrp p.p voor een TIMS vergunning .

  • Kylie

    Deze informatie was nuttig, bedankt!

  • alan

    en hoe was je reis? wat voor transport heb je uiteindelijk gekozen?

  • Kylie

    Een busje met chauffeur huren is toch wel een goed idee. Als je kiest om een busje te huren https://www.leasytime.nl/busje-huren-amsterdam dan hoef je je niet druk te maken over de wegen daar. Een chauffeur is goed op de hoogte van hoe de lokale bevolking rijdt en het lokale wegen netwerk. Daarnaast helpen ze je vaak met het tillen van je koffers en spullen. Na een lange reis zal iedereen waarschijnlijk moe zijn en dan is elke helpende hand erg fijn op je eindbestemming.